Logo CTM Motorhomes

2de hands motorhomesalon in Antwerp Expo

Ben je gepassioneerd door het vrije gevoel dat een motorhome je biedt? Of droom je ervan om deze zomer de weg op te gaan met je eigen mobiele thuis? Dan hebben we goed nieuws voor jou! CTMMotorhomes nodigt je uit om deel te nemen aan het 13de 2de Hands Motorhomesalon op 9 en 10 maart 2024 in Antwerp Expo. Dit evenement is een paradijs voor elke motorhome-enthousiasteling uit België en Nederland.

Een schat aan motorhomes en accessoires

Het Motorhomesalon is dé plek waar je een uitgebreide selectie van honderden tweedehands campers en stockwagens kunt verkennen, allemaal aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen en met garanties. Of je nu een ervaren motorhomebezitter bent of nieuw in de wereld van campers, je zult alles vinden wat je nodig hebt – van essentiële accessoires tot de nieuwste snufjes en gadgets om jouw motorhome-ervaring te verrijken.

Beleef de motorhome lifestyle

 

Voor de nieuwkomers in de motorhomegemeenschap is er geen betere plek om te starten dan hier. Met tal van verhuurbedrijven en deskundige exposanten die klaarstaan om hun kennis en ervaring te delen, is het salon een bron van waardevolle informatie. En als je even wilt ontspannen, kun je terecht in het Mobilcafé voor een welverdiende pauze.

CTMMotorhomes presenteert met trots

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat CTMMotorhomes ook aanwezig zal zijn met een eigen stand. Kom langs en ontdek wat wij te bieden hebben, laat je informeren door onze experts en laat je inspireren voor je volgende avontuur.

Praktische informatie

Datum: 9 en 10 maart 2024

Locatie: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, België

Onze merken

CTM Motorhomes (Lier & Maldegem)
is gesloten op Paasmaandag.

Vrolijk Pasen!