Logo CTM Motorhomes

Herstelling & onderhoud

Herstelling & onderhoud van mobilhomes en campervans

Het onderhoud en herstelling van mobilhomes. CTM Motorhomes voert alle onderhoud en herstellingen uit aan eender welk model mobilhome of campervan, zelfs de grootste modellen. In onze moderne werkplaats nemen wij de motor onder de loep, herstellen of vervangen we uitrusting of onderdelen van het interieur en brengen het koetswerk weer in perfecte staat dankzij onze ervaring in carrosseriewerken.

Voor Eura Mobil zijn wij een erkend service center: Reken op de expertise en ervaring van CTM Motorhomes voor een perfect resultaat volgens uw wensen.

Logo Dometic
Logo Theford
Logo Fiamma
Logo Thule Sweden
Logo Truma
Logo Eura Mobil Service Center

Uw partner voor een veilig, comfortabel avontuur

Onze werkplaats is volledig uitgerust voor alle herstellingen en onderhoud aan mobilhomes. Wij voeren werken uit aan motoren, elektrische systemen, alle interieurwerken en kunnen ook de carrosserie onder handen nemen. Het bewerken en verwerken van polyester heeft geen geheimen voor onze vakmensen.

Een ongeval zit in een klein hoekje. Vertrouw op de hersteldienst van CTM Motorhomes om uw reisgezel snel en vakkundig weer tot zijn originele staat te herstellen.

Bovendien kunnen wij uw camper uitrusten met allerhande accessoires om uw vakantie nog aangenamer te maken, bijvoorbeeld een fietsenrek, luifel, airco, achteruitrijcamera’s en andere opties voor een zorgeloze trip.

Logo Euro Mobil

Erkend Eura Mobil Service Center

Heeft uw Eura Mobil motorhome schade opgelopen? Geen probleem! Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat uw geliefde mobilhome weer in al zijn glorie te herstellen.

Eura Mobil is een klinkende naam in de wereld van campers en mobilhomes. Een motorhome van Eura Mobil combineert een stevig koetswerk met duurzaamheid en een aantrekkelijk design.

Toch is zelfs een motorhome van Eura Mobil niet onfeilbaar. CTM Motorhomes is als erkend Eura Mobil service center de aangewezen partner om uw camper vlot en efficiënt te herstellen. Voor onze ervaren vakmensen heeft het herstellen van motorhomes alvast geen geheimen meer.

Waarvoor kan je bij CTM motorhomes terecht?

ALGEMEEN ONDERHOUD

CTM biedt uitgebreid algemeen onderhoud aan voor hun klanten, waarbij ze zorgen voor een grondige controle en herstelling van bijv. motor, olie, banden, remmen,...

INTERIEUR

Als je interieur verouderd, versleten is, of simpelweg niet naar je smaak, staan wij klaar om al je vragen en ideeën over een nieuw interieur te bespreken en te realiseren.

ENERGIE EN AUTONOMIE

Wanneer je niet rijdt of aangesloten bent op het 220 volt stroomnet, kan een zonnepaneel de batterij opladen. Dit is perfect voor een langer verblijf op een plaats zonder toegang tot het elektriciteitsnet.

CARROSSERIEWERKEN

We zetten onze ervaring in om het koetswerk van je camper of motorhome in perfecte staat te herstellen, waardoor uw voertuig er weer als nieuw uitziet.

ACCESSOIRES

Wij kunnen uw camper uitrusten met allerhande accessoires om uw vakantie nog aangenamer te maken, bijv. een fietsenrek, achteruitrijcamera’s en andere opties voor een zorgeloze trip.

LUIFEL

Een luifel is een zeer praktisch accessoire. Het biedt een overdekt terras waarmee je de woonruimte enorm kan vergroten. Het stelt je in staat om van de buitenlucht te genieten terwijl je beschermd bent tegen zowel regen als zonneschijn.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Kies Locatie*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CTM Motorhomes (Lier & Maldegem)
is gesloten op Paasmaandag.

Vrolijk Pasen!