Logo CTM Motorhomes

Fleurette Motorhome

Klassieke, elegante Fleurette motorhomes uit Frankrijk

Op zoek naar een motorhome van Fleurette? Bij CTM Motorhomes vindt u het volledige assortiment Fleurette campers, op bestelling of in ons eigen atelier, uitgerust met alle gewenste opties.

Fleurette ontwerpt en realiseert al gedurende 50 jaar exclusieve, uitzonderlijke campers die bekend staan om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en luxueuze interieurs. Deze motorhomes worden volledig met de hand gebouwd door ervaren vakmensen in hun productiefaciliteit in Frankrijk.

Hun campers stralen een typische elegantie en verfijning uit die eigen zijn aan het merk. Alle modellen zijn uitgerust met een compacte, functionele uitrusting, zodat u in alle rust van uw reis kan genieten.

De combinatie van ledverlichting en het massief houten interieur in warme kleuren geven de inrichting een gezellige toets. Met een motorhome van Fleurette begint uw vakantie vanaf het moment dat u instapt.

Franse elegance en vakmanschap

Fleurette is een belichaming van de Franse passie voor reizen en design. Gedurende een halve eeuw heeft Fleurette zich onderscheiden als een pionier en leider in de mobilhome-industrie, en is het merk een synoniem geworden voor klasse, comfort en ongeëvenaarde kwaliteit.

De reis van Fleurette begon in het pittoreske Franse platteland, waar de oprichters een visie hadden om het concept van reizen te transformeren. Ze wilden dat hun klanten zich overal thuis zouden voelen. Dat betekende het creëren van motorhomes die functioneel en betrouwbaar waren, maar ook een verlengstuk van de persoonlijke stijl en comfort van de eigenaar.

Elke Fleurette camper vertelt een verhaal van toewijding en precisie. Achter de elegante façade en luxueuze interieurs ligt een robuuste constructie die is gebouwd om lang mee te gaan. Dit is te danken aan de ervaren ambachtslieden die elke motorhome met de hand bouwen, en daarbij geen enkel detail over het hoofd zien.

Fleurette catalogus 2024

Een Fleurette motorhome is meer dan een vervoermiddel

Wat echt opvalt aan Fleurette is de unieke designfilosofie. Ze geloven dat een mobilhome meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een leefruimte. Daarom ligt de nadruk bij het ontwerp op esthetiek, maar ook op ergonomie en functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat reizigers zich altijd op hun gemak voelen, of ze nu op een rustige camping staan of de wildernis verkennen.

Bij CTM Motorhomes begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van Fleurette en zijn we er trots op hun campers aan te bieden. Of u nu een mobilhome wilt kopen of huren, wij staan voor u klaar met deskundig advies en een scala aan opties.

Van basisuitvoeringen voor beginners tot luxueuze uitvoeringen voor de ervaren reiziger, ons aanbod heeft voor ieder wat wils. En met onze belofte van kwaliteit en klantenservice, kunt u er zeker van zijn dat u een mobilhome kiest die jarenlang meegaat.

Koop of huur uw Fleurette motorhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Lier en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker en vast dé mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste, luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebbers.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke, betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Onze merken

CTM Motorhomes (Lier & Maldegem)
is gesloten op Paasmaandag.

Vrolijk Pasen!