Logo CTM Motorhomes

Karmann

100 jaar Karmann traditie en ervaring

Een Karmann motorhome kopen doet u bij CTM Motorhomes. Wij bieden hun hele assortiment mobilhomes te koop aan.

Karmann is een bedrijf met een rijke traditie. De eerste stappen werden gezet met het bouwen van touring cars. Meer dan een eeuw later heeft het bedrijf de opgebouwde ervaring toegepast op het produceren van campervans en mobilhomes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze campers gekenmerkt worden door een sportief uiterlijk en een luxueus interieur.

Vooral in de klasse van compacte motorhomes heeft deze constructeur naam gemaakt dankzij een consistent ontwerp en een hoge kwaliteitswaarborg. De mobilhomes van dit Duitse merk zijn aanpasbaar, zodat u steeds optimaal van uw vakantie kan genieten.

Neem een kijkje in ons ruime assortiment. Wij bieden steeds verschillende mobilhomes te koop aan. Als erkend Karmann-dealer kunnen onze vakmensen u bijstaan bij de keuze van het juiste voertuig en het personaliseren ervan.

Een icoon van Duitse ingenieurskunst

De naam Karmann heeft zich door de decennia heen gegrondvest als een icoon van Duitse ingenieurskunst en design. Wat ooit begon als een bescheiden start in het vervaardigen van touring cars, heeft zich ontwikkeld tot een dynastie van motorhomes die de perfecte combinatie zijn van traditie, innovatie en luxe.

Het succesverhaal van Karmann is een getuigenis van hun niet-aflatende toewijding om reizigers de ultieme rij- en levenservaring te bieden. Hoewel ze hun roots respecteren, hebben ze nooit geaarzeld om voorop te lopen in technologische vooruitgang en design.

Dit is duidelijk te zien in hun hedendaagse campervans, waar elk model een samensmelting is van geavanceerde technologie, comfort en esthetiek.

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van de Karmann mobilhomes is hun veelzijdigheid. Ze begrijpen dat geen twee reizigers hetzelfde zijn, en daarom hebben ze een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden ontwikkeld.

Karmann mobilhome eettafel

Karmann mobilhomes bij CTM Motorhomes

Daarnaast is de aandacht voor detail waarmee elke Karmann motorhome wordt geproduceerd, simpelweg verbluffend. Van het gebruik van hoogwaardige materialen tot de zorgvuldige indeling van de binnenruimte; alles wordt gedaan met de eindgebruiker in gedachten.

Bij CTM Motorhomes begrijpen we de magie achter het merk Karmann. Daarom zijn we er trots op dat we deze prachtige machines mogen presenteren aan onze klanten. Of u nu de voorkeur geeft aan een splinternieuwe mobilhome of een tweedehandsmodel met karakter, ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van uw reis.

Koop of huur uw Karmann mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Lier en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker en vast dé mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste, luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebbers.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke, betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Onze merken

CTM Motorhomes (Lier & Maldegem)
is gesloten op Paasmaandag.

Vrolijk Pasen!