Logo CTM Motorhomes

Stylevan

De metgezel van uw passies, een Stylevan campervan

Een Stylevan camper kopen doet u bij CTM Motorhomes. Ontdek bij ons hun innovatieve, originele assortiment. Met meer dan 35 jaar ervaring in research & development zoekt Stylevan steeds de grenzen op van wat mogelijk is met een campervan.

Of het nu gaat om isolatie, autonomie of functionaliteit, één doel houdt deze constructeur steeds in gedachten: functionele campervans produceren die in alle opzichten en doorheen elk seizoen hun kwaliteit behouden, zelfs na vele jaren trouwe dienst. De kost van een occasie van dit merk is hiervan het beste bewijs…

De kwaliteit en degelijkheid worden aangevuld met uitgebreide mogelijkheden en uitrustingsopties. Stylevan bouwt uw campervan helemaal op maat, met de uitrusting die u wenst, steeds met comfort en gebruiksgemak in gedachten.

Deze campervans tonen aan dat zij alle comfort van een mobilhome kunnen bieden. Kom langs bij CTM Motorhomes en ontdek deze toppers zelf!

Video afspelen

Innovatie en oog voor detail

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van een Stylevan is de nauwgezetheid waarmee elke functie wordt ontworpen. Van de geavanceerde isolatietechnieken tot de slimme ruimtebenutting, elk detail is zorgvuldig gepland om een ongeëvenaarde gebruikerservaring te bieden.

Daarbij komt de zekerheid van kwaliteit en duurzaamheid, waarbij elk voertuig is gebouwd om generaties lang mee te gaan. Maar het echte verschil zit in de personalisatie.

Stylevan herkent dat geen twee avonturiers hetzelfde zijn. Daarom bieden ze een breed scala aan aanpassingsopties om ervoor te zorgen dat uw campervan precies past bij uw unieke levensstijl en behoeften. Het gaat om comfort, maar ook om een diep begrip van wat vrijheid en avontuur voor u betekenen.

Video afspelen

Een Stylevan voor elk type reiziger

Of u nu een soloreiziger bent, een stel of een familie met kinderen, er is een Stylevan-model dat bij uw behoeften past. En de ware schoonheid? Deze voertuigen zijn zo ontworpen dat ze even stijlvol zijn als functioneel, waardoor ze in elke omgeving opvallen.

Kom langs bij onze showroom in Lier of Maldegem en ervaar zelf de stijl, het comfort en de innovatie van Stylevan campervans. Of u nu wilt kopen, huren of gewoon inspiratie opdoen voor uw volgende avontuur, ons team van experts staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van de weg.

Met Stylevan en CTM Motorhomes bent u niet alleen op vakantie, maar bevindt u zich ook in een wereld van comfort en luxe.

Koop of huur uw Stylevan mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Lieren Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker en vast dé mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste, luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebbers.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke, betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Onze merken

CTM Motorhomes (Lier & Maldegem)
is gesloten op Paasmaandag.

Vrolijk Pasen!